Actiunea se petrece in satul Fierbinti, acolo unde existenta locuitorilor se desfasoara dupa reguli ancestrale, lent, fara un scop precis, intr-un paradis rural care s-a adaptat, in stil pur romanesc, la vremurile moderne.

”Las Fierbinti”, serial realizat dupa un scenariu de Mimi Branescu, dezvaluie un univers plin de contradictii comice si savoare locala, cu evenimente amuzante in care se impletesc vietile localnicilor, de la politistul satului, primarul, pana la patronul de birt si smecherul satului. Din distributia serialului ”Las Fierbinti”, regizat de Dragos Buliga si Constantin Popescu, fac parte actori foarte cunoscuti din alte filme sau productii de televiziune, precum Gheorghe Ifrim, Costi Dita, Adrian Vancica, Leonid Doni sau Mihai Bobonete.

Dupa ce sezonul trecut Horatiu Malaele si Ileana Stana Ionescu au deschis seria marilor actori invitati in super serialul “Las Fierbinti”, cel de-al doilea sezon nu se dezminte si aduce alte nume mari.  Telespectatorii ii pot urmari pe inegalabilii Maia Morgenstern, Valentin Uritescu si Gabriela Popescu, trei aparitii senzationale si diferite de ceea ce publicul a putut vedea pana acum.