Niciun loc nu a fost prea indepartat, niciun subiect nu a fost de neabordat si niciun om nu a fost inaccesibil pentru corespondentii PRO TV care prezinta in fiecare seara cele mai socante si inedite aspecte ale vietii si ale lumii. Fiecare dintre corespondentii PRO TV cutreiera o lume a evenimentelor din care-si extrage subiecte nedezbatute inca, pe care le exploreaza in cele mai mici detalii pentru ca, in exclusivitate, in cadrul Stirilor PRO TV, sa prezinte reportaje de-a dreptul tulburatoare.

Personalitatile zilei, oamenii care au participat la cele mai importante stiri ale zilei, sunt invitate in studioul Stirilor pentru un dialog cu Andreea Esca in exclusivitate pentru PRO TV.

"In cariera mea jurnalistica am avut posibilitatea sa ma intalnesc cu multi romani care traiesc departe de casa. De fiecare data mi-au spus cat sunt de fericiti ca pot urmari Stirile PRO TV in direct, astfel incat sa fie tot timpul la curent cu realitatea din Romania. Asta le face viata mult mai usoara si le alina dorul de casa. Atunci cand traiesti in strainatate, conteaza foarte mult sa vezi fete cunoscute care sa-ti vorbeasca pe limba ta despre lucruri care iti sunt familiare. Pe de alta parte, de fiecare data cand ei revin in tara, este ca si cum nici nu ar fi plecat vreodata. Imi doresc ca orice roman, oricat de departe ar fi de casa, sa realizeze tot ce si-a propus dar sa isi pastreze radacinile romanesti si sa le transmita mai departe copiilor. E aproape imposibil sa calatoresti intr-o tara si sa nu intalnesti vreun roman. Asadar, e firesc ca Romania sa fie pretutindeni prin PRO TV International", spune Andreea Esca.