Care a fost cel mai inedit cadou pe care l-ai facut? Dar pe care l-ai primit?

Imi place sa fac cadouri foarte practice in general. Asa ca, daca e vorba de prieteni adevarati sunt atenta cam ce-ar avea nevoie si nu si-au luat inca, fie ca e vorba de o piesa vestimentatie, un bilet la concert sau un voucher pentru un spa. Cel mai inedit cadou….Am primit acum doi ani, de la prietenele mele, un spider cu mine in marime naturala,  iar pe rochia mea se afla imprimat un colaj cu toate fotografiile pe care le-am facut de la inceputuri  si pana acum. E un cadou foarte valoros pentru mine pe care-l am acasa.


Pana la 26 de ani ai reusit sa ai extrem de multe realizari pe plan profesional. Ce nu ai “bifat” inca din acest punct de vedere?


Am trecut de mult de bifat lucruri profesionale, din sfera profesionala, nu-mi mai doresc sa bifez nimic. Am alte dorinte, personale. Vreau sa fie toti ai mei sanatosi, sa ne bucuram de momentele frumoase, de clipele petrecute alaturi de cei dragi.

De ziua ei de nastere Adela are parte de o supersurpriza de la iubitul ei! A dus-o la Paris. Vedeta a postat o imagine pe facebook din aeroport.

In prezent, in afara de filmarile la "Pariu cu viata", pe plan musical, Adela Popescu  pregateste o noua surpriza pentru fani. Este vorba de un nou single pe care Adela Popescu si  DJ Project il pregatesc in secret si despre care nu au spus pana acum mai multe amanunte. Deocamdata ei au concerte in tara si strainatate, unde canta piesele care i-au facut cunoscuti.

Aveti mai jos o galerie foto generoasa cu fotografii din copilarie si pana in prezent cu Adela Popescu.

La setiunea comentatii ii puteti scrie urarile voastre Adelei.